Dagdrømmeri (Daydreaming)


Det er en helt almindelig dag. (It's a completely ordinary day) Det betyder ikke, at den er kedelig. (That doesn't mean that it's boring) Nej, nej. (No, no) Ved du hvorfor den ikke er kedelig? (Do you know why it's not boring?) Fordi jeg er god til at dagdrømme. (Because I'm good at daydreaming) Ja, jeg drømmer om mange ting. (Yes, I dream about many things) Jeg dagdrømmer mens jeg arbejder… (I daydream while I work..) og mens jeg vasker op. (and while I do the dishes) Jeg dagdrømmer når jeg keder mig. (I daydream when I'm bored) Jeg drømmer om min drømmekvinde. Hun er sexet. (I'm dreaming about the woman of my dreams. She's sexy) Og hun drømmer om sin drømmemand. (And she's dreaming about the man of her dreams) Det er mig. (That's me) Kommer vi aldrig til at møde hinanden? (Are we never gonna meet each other?) Det ved jeg ikke. Det håber jeg. (I don't know. I hope so) Men jeg er måske nødt til at forlade mit hus. (But maybe I have to leave my house) Indtil videre er der ikke sket noget usædvanligt i dag. (So far nothing unusual has happened today) Der kommer nok heller ikke til at ske noget spændende. (Nothing exciting will likely happen either) Og det er lidt træls. (And that kinda sucks) Men det kan man ikke vide på forhånd. (But you can't know beforehand) Ikke med sikkerhed i hvert fald. (Not for sure/with certainty, at least) Det kunne være, der lander et rumskib ude i haven. (It could be a spaceship lands out in the yard) Så ville jeg møde et rumvæsen. (Then I would meet an alien) Det ville være fedt! (That would be cool!) Men han har et våben og vil have penge. Det er ikke så fedt. (But he has weapon and wants money. That's not so cool) Forestil dig et stort rumvæsen med et stort hoved og en tyk mave. (Imagine a big alien with a big head and a fat belly) Han rider på en hvid hest. Ville du give ham penge? (He's riding on a white horse. Would you give him money?) Nå, det er måske lidt for langt ude. (Well, maybe that's too far-fetched/too far out) Jeg må hellere gå ud med skraldeposen. (I better take out the trash)

© 2019 A Taste of Danish

Danish Learn Danish online with a private tutor. Online Danish lessons skype. Lær dansk online. Skype lessons. Danish language. Learning danish online. Professional translations. Danish translations. Danish translator. Danish english tutor. 

GET IN TOUCH

danishtuberocks@gmail.com

Copenhagen, Denmark

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon